
Sulaiman Kebab – pod tym szyldem można prowadzić interes w ramach franczyzy. Osoby, które dotychczasowo na to się zdecydowały, zachwalają szczególnie jasne reguły współpracy oraz szybki zwrot inwestycyjny. Zauważają też, że zyski są zadowalające. Franczyza kebab de facto nie wiąże się z zainwestowaniem dużego kapitału, a więc dużo zainteresowanych może sobie na niego pozwolić. Po rozpoczęciu współpracy inwestor dostaje plan biznesowy oraz jest zaznajomiona z informacjami w temacie rynku.
Na początku należy wyznaczyć 10 tysięcy złotych z finansów osobistych, aby otworzyć punkt pod marką Sulaiman Kebab. Biznes Kebab pozwoli zarabiać od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych w ciągu miesiąca i jest to zagwarantowane, chociażby dlatego, że rodacy coraz bardziej gustują w daniach kuchni tureckiej. Kebaby natomiast są często dobieranym daniem. Większą swobodę gwarantuje to, iż ten biznes prowadzony jest w obrębie mobilnego jedzenia.
Otrzymuje się wsparcie doświadczonego franczyzodawcy oraz wsparcie w obszarze reklamy. Poza merytorycznym szkoleniem można spodziewać się dostarczania potrzebnych wyrobów do poprowadzenia punktu z kebabem. Z uwagi na to żereguły współpracy są czytelne, wiele osób zmotywowanych jest do zakładania biznesu gastronomicznego w oparciu o franczyzę. Nawiązanie współpracy z firmą Sulaiman Kebab na zasadzie franczyzy to interesujący koncept na biznes w branży gastronomicznej, powiązany ze stałymi przychodami.
+Artykuł Sponsorowany+